Minä

CV. Vapaamuotoinen sellainen. :)


Rakennusalalla olen toiminut monena -alamiehenä, mittamiehenä, apulaisena, purkajana, rakennussiivoojana.. Isoja työmaita ovat olleet Svetogorskin raja-asema (Luja-talo pääurakoitsija, itse olin Selektalla), Marian aukion kerrostalot Lappeenrannassa (Kreate/Evälahti työyhteenliittymä, Itse Selektan kautta), Lappeenrannan keskussairaala (HL rakentajat, itse Work powerin kautta)..jne. Listasta puuttuvat mm Petrol promotions (jonka kautta olin usein Mammuttimarkkinoilla Iltasanomien myyntikasvona, maistattamassa lehmäkarkkeja, jne.), Midas touch (konkan jo tehnyt puhelinmyyntifirma, jonka kautta myin tv-lupia, luontaistuotteita ja oltiin Sampo-pankin tekninen tukikin kiireen hetkellä.) Ja LP Kaivu (jolle vuosien ajan olen hoitanut laskutukset, lämpövoimalan valvontaa, it-tuen, jne) ja pikkufirmat, joille olen lähinnä tehnyt kotisivut, niiden ylläpidon ja it-tuen. Ai niin, olin perustamassa Saimaan rakennustekniikan opiskelijaosuuskuntaa ja sen eka tj, tämän toiminta kuitenkin nykyisin jo loppunut. Ja Humanlink, jonka yhen paikallisryhmän hyllyttäjänä juuri toimin. ja etälukuna datanomiksi, koulutuksen tosin keskeytin toistaiseksi, kun pakko nuoren miehen koittaa tienata jostain. -.- Tietokoneiden kehityksessä ollut mukana 086-ajoista alkaen. ^^ Dicle marketin jakeluautoakin olen ajanut ja jakanut pizzoja. Ja päässytjopa ennustaja-työhaastattelun läpi, mutta tätä hommaa en ikinä aloittanut, testasin mielenkiinnosta, millainen pääsykoe on ennustajila..Kaikkea pitää vähintään kokeilla. :D ^^Videokanavani:

https://www.youtube.com/user/alupin82

Keksintökilpailu:

Listataas työpaikkoja:

Rakennusalalla olen toiminut monena -alamiehenä, mittamiehenä, apulaisena, purkajana, rakennussiivoojana.. Listasta puuttuvat mm Petrol promotions (jonka kautta olin usein Mammuttimarkkinoilla Iltasanomien myyntikasvona, maistattamassa lehmäkarkkeja, jne.), Midas touch (konkan jo tehnyt puhelinmyyntifirma, jonka kautta myin tv-lupia, luontaistuotteita ja oltiin Sampo-pankin tekninen tukikin kiireen hetkellä.) Ja LP Kaivu (jolle vuosien ajan olen hoitanut laskutukset, lämpövoimalan valvontaa, it-tuen, jne) ja pikkufirmat, joille olen lähinnä tehnyt kotisivut, niiden ylläpidon ja it-tuen. Ai niin, olin perustamassa Saimaan rakennustekniikan opiskelijaosuuskuntaa ja sen eka tj, tämän toiminta kuitenkin nykyisin jo loppunut. Ja Humanlink, jonka yhen paikallisryhmän hyllyttäjänä juuri toimin. ja etälukuna datanomiksi, koulutuksen tosin keskeytin toistaiseksi, kun pakko nuoren miehen koittaa tienata jostain. -.-  Tietokoneiden kehityksessä ollut mukana 086-ajoista alkaen. ^^ Dicle marketin jakeluautoakin olen ajanut ja jakanut pizzoja. Ja päässytjopa ennustaja-työhaastattelun läpi, mutta tätä hommaa en ikinä aloittanut, testasin mielenkiinnosta, millainen pääsykoe on ennustajila..Kaikkea pitää vähintään kokeilla. :D ^^

Saimaan amk:ssa ja Lutissa luin itseäni insinööriksi, sukulaisten kuolemat hiukan sotkivat elämää, mutta se on elämää. Tuona aikana otin osaa innovaatiokilpailuun; Koko kampukselta tuli 9 ideaa, joista 4 jatkoon ja joista 2 minun. Kolme parasta palkittiin, joten lyhyesti: no stress. :D Ainoa epäonni oli, että tuoteväylä lopetti noihin aikoihin toimintansa, tilanne olisi nyt aivan toinen. Keksinnön proto, yms ovat hallussani, joten ehkä haen sitä patenttiakin vielä. ^^ Muita harrastuksia: kivien keräily pikkupojasta asti, kivien kautta tähtitiede, yms , pallosalamahavaintojen keräily ja tarkastelu ja huuliharppua soitan. : ) 

Minä:

Muita tekemiäni (edullisia) kotisivuja:

https://metalli-mekka.fi

https://careliahelmi.fi

ja kun juuri isäni kuolinvuotena olin Lut:issa ja kirjoilla myös Joensuun yliopistossa, niin rakkaasta harrastuksestani pallosalama pääsin Hesariinkin, 27. heinäkuuta 2008 vihreäkantinen NYT kk-liite, Lenita Airisto kannessa:

Kaikenlaista siis takana, kaikkea uutta edessä. :) Rakennustyömaat tosiaan tuttuja, viimeisimmät olivat yliopiston, disas fishin, sairaalan ja Marian aukion työmaat.

bc-kortti, joskaan ei ammattipätevyyttä siinä c:ssäja tietysti työturva. Tulityön suoritan, mikäli tarvii.


Auto käytössä. 
Luo kotisivut ilmaiseksi!